Bespannen rackets

Jim bespant al vanaf zijn 10e zelf zijn rackets. Dit doet hij ook voor andere mensen.
U kunt dus met een gerust hart uw rackets bij Jim onderbrengen.

Bespannen inclusief snaar van 13 tot 17.50 euro (lees meer)
Bespannen exclusief snaar 10 euro (u levert dus zelf uw snaar)

Top bespannen en u helpt er een Toptennisser mee geld te verdienen in een dure sport.

Wanneer bespannen?

Belangrijk om weten is dat elke bespanning na een tijd zijn elastische en dempende kwaliteiten zal verliezen. Dat geldt zelfs als er niet mee gespeeld wordt! Rek en uitdroging eisen immers altijd hun tol. In dat geval zullen de snaren een maximale levensduur van goed anderhalf jaar hebben.

Onze producten

Signum Pro Ultra Power SF

Ultieme Comfort
13 incl. bespannen
  • De Signum Pro Ultra Power SF is een synthetische snaar die veel gevoel geeft. Door de samenstelling van de snaar geeft deze enorm veel comfort. Ideaal voor de tenisser waarbij comfort centraal staat tijdens het spelen.

MSV Focus-Hex Soft

Controle & Power gecombineerd met spin
13 incl. bespannen
  • MSV Focus-Hex Soft is een monofilament snaar die ideaal is voor spelers die op zoek zijn naar de optimale combinatie van controle en power, gecombineerd met spin.

Wilson Sensation Comfort

Comfort, Balgevoel en Speelbaarheid
15 incl. bespannen
  • De Wilson Sensation Comfort is een comfortabele multifilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van comfort, balgevoel en speelbaarheid. Deze armvriendelijke snaar vangt vervelende trillingen op en beschikt over een hoge elasticiteit waardoor er meer snelheid aan de bal meegegeven kan worden.

Solinco Hyper G

Optimale mix van Spin & Power
17
50
incl. bespannen
  • De Solinco Hyper G is een monofilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een optimale mix van spin en power. Optimaal voor de tenisser die voor het maximale gaat.
Populair

Toe aan nieuwe bespanning?

Bent u opzoek naar de juiste persoon om uw tennisracket te laten bespannen? Dan bent u bij Jim aan het juiste adres. Jim heeft jarenlange ervaring met het bespannen van rackets en neemt uw racket zo snel mogelijk in behandeling wanneer u deze afgeeft.